Σωλήνες Μπεκ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Υ.Π ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Είναι γνωστό, ότι η θραύση μιας σωλήνας πετρελαίου, συχνά προκαλεί ρύπανση του χώρου και ενίοτε την αιτία πυρκαγιάς.

Η “ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ” διαθέτει ένα ενσωματωμένο εξωτερικό περίβλημα μέσα στο οποίο λειτουργεί η σωλήνα Υ.Π πετρελαίου. Η εξωτερική προστατευτική σωλήνα διατρέχει όλο το μήκος του εσωτερικού σωλήνα Υ.Π. και ασφαλίζει στα άκρα(κατασκευή σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του κατασκευαστή) με ειδικούς συνδέσμους. Σε περίπτωση θραύσεως του σωλήνα Υ.Π. το πετρέλαιο παραμένει στο χώρο μεταξύ των δύο σωλήνων και από εκεί κατευθύνεται στη δεξαμενή διαρροών.

Η κατάλληλη ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζει τα απαραίτητα δυναμικά χαρακτηριστικά της έγχυσης και καύσης. Κατά την κατασκευή, αμφότερες οι σωλήνες, κουρμπάρονται με τη βοήθεια μηχανημάτων υψηλής βοήθειας, ούτως ώστε να αποφευχθεί η καταπόνηση των σωλήνων κατά την εφαρμογή.

Επίσης η υψηλή ποιότητα του υλικού των σωλήνων και των άκρων των σωλήνων (κατασκευή σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του κατασκευαστή) εξασφαλίζει αξιοσημείωτη αντοχή στους κραδασμούς και στη μηχανική καταπόνηση. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της “ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ” της επιτρέπει να γνωρίζει τις ακριβείς προδιαγραφές του προβλεπόμενου από τον κατασκευαστή  υλικού για κάθε τύπο μηχανής.

Στην κατασκευή κάθε σωλήνας πετρελαίου Υ.Π. συνυπολογίζουμε και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της Μηχανής όπως στροφές /’1, θερμοκρασία πετρελαίου κατά την έγχυση υποδύναμη και όγκου εγχεόμενου πετρελαίου, δηλαδή όλες τις απαραίτητες παραμέτρους οι οποίες έχουν ληφθεί υπόψη από τον κατασκευαστή για τον ακριβή προσδιορισμό των προδιαγραφών.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας διπλού τοιχώματος σωλήνες της “ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ” αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την επένδυση σας. Η εταιρεία μας για ό,τι σάς κατασκευάζει διαθέτει πιστοποιητικά για το πλοίο.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία!