ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΤΥΠΟΥ “REHOBOT”

Η εταιρία Chibro ιδρύθηκε το 1946 και ανέπτυξε τις δικές της δραστηριότητες με την παραγωγή θερμόμετρων και οργάνων μέτρησης και κατόπιν την εμπορία θερμο-υδραυλικών προϊόντων για το βιομηχανικό και οικοδομικό τομέα.

Η εμπειρία και επιδεξιότητα που αποκτήθηκαν μέσα στα πολλά χρόνια δραστηριότητας επέτρεψε στη Chibro να εφαρμόσει επακολούθως τις ίδιες τεχνολογίες στη ναυπηγική. Ο νέος τομέας δραστηριοτήτων αναπτύχθηκε με μεγάλη επιτυχία και επέτρεψε στη Chibro να καταχωρήσει στο πελατολόγιό της τα κύρια ναυπηγεία της Ιταλίας.

Η Ρακορ Ελλάς αντιπροσωπεύει την Chibro στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

"REHOBOT"

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

https://rakorhellas.gr/wp-content/uploads/2021/10/Steckdrain-227x300-1.jpg

STECKDRAIN

Για δίκτυα Gravity or Vacuum & Grey Water

Σωλήνες ”Steckdrain” της Chibro

Οι ανοξείδωτες σωλήνες και εξαρτήματα τύπου ”STECKDRAIN” είναι κατάλληλες για συστήματα βαρύτητας ή κενού (gravity or vacuum) έως -0,96 bar και σύστημα grey water.

Κύρια πλεονεκτήματα

  • Τα συγκεκριμένα δίκτυα δε χρειάζονται άδειες για φλόγα και μπορούν να γίνουν επισκευές και σε μαρίνες.
  • Είναι κατά 70% πιο ελαφριά ενώ λόγω της ταχείας σύνδεσης τους ο χρόνος εγκατάστασης μειώνεται κατά 80%, ως εκ τούτου το συνολικό κόστος μιας εγκατάστασης μειώνεται τουλάχιστον κατά 50%.

Διατίθενται σε διαμέτρους από φ40 έως φ200mm. Τα εξαρτήματα σύνδεσης στεγανοποιούνται με τη βοήθεια δακτυλίων  Neoprene ή Silicon.

https://rakorhellas.gr/wp-content/uploads/2021/10/Hermetic-212x300-1.jpg

HERMETIC

Ειδικό και για κατασκευές αλουμινίου.

Το ανοξείδωτο πέρασμα τύπου “HERMETIC” λύνει το πρόβλημα διέλευσης σωλήνων μέσω υδατοστεγών ή πυροστεγών τοιχωμάτων (Α60) ή μέσω τοιχωμάτων δεξαμενών πετρελαίου χωρίς την ανάγκη καθαρισμού (gas free) της δεξαμενής. Τα εν λόγω περάσματα έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το standard fire test σύμφωνα με τον κανονισμό Α754(18) του ΙΜΟ και διατίθενται σε μεγέθη από Φ14 έως Φ273 mm διαμέτρου σωλήνας.

https://rakorhellas.gr/wp-content/uploads/2021/10/Cunnipress1-227x300-1.jpg

CUNIPRESS PRESSFITTING

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας σύστημα Cunipress έχει μελετηθεί για την κατασκευή αξιόπιστων & οικονομικών σωληνώσεων για θαλάσσια, υφάλμυρα και βιομηχανικά ύδατα σε διαμέτρους που κυμαίνονται από 15 μέχρι 108mm. Υλικό Coppernickel 90/10. Τα συγκεκριμένα δίκτυα μπορούν να τοποθετηθούν και στα παλιά σας δίκτυα (επισκευή) αλλάζοντας μόνο το κομμάτι που έχει πρόβλημα, γρήγορα εύκολα και απλά.
https://rakorhellas.gr/wp-content/uploads/2021/10/pressfitting-page0005-724x1024-1.jpg

PRESSFITTING SYSTEM

Τέλος οι κολλημένες σωλήνες με ηλεκτροκόλληση, ασημοκόλληση, τικ, αργκόν κτλ. Τώρα με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας Pressfitting system μπορείτε να εμπιστεύεστε τις σωλήνες με τα εξαρτήματα αυτού του τύπου. Υλικά σε γαλβανιζέ, ανοξείδωτο και χαλκό σε διαμέτρους από 15 έως 108mm. Εκεί που τα δίκτυα με κόλλημα αντιμετωπίζουν πρόβλημα το PRESSFITTING system ήρθε να δώσει τη λύση στα vibrations. Μπορούμε να το τοποθετήσουμε και πάνω στα δίκτυα της μηχανής που έχουν πολλά vibration.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία!