PH- ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΜΟΝΗ

Η σειρά χειροκίνητων μονών αντλιών PH διατίθεται σε πιέσεις λειτουργίας 700 & 800 Bar. Είναι διαθέσιμες με σωλήνα μήκους 2 μέτρων, με περιστρεφόμενο σύνδεσμο και θηλυκό σύνδεσμο, (original ταχυσύνδεσμο).

Τεχνική Συμβουλή: Για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια του χειριστή, ανά πάσα στιγμή, συνιστούμε την τοποθέτηση μανομέτρου, με προσαρμογέα μετρητή.

PHS – ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΔΙΠΛΗ

Η σειρά χειροκίνητων διπλών αντλιών PHS, συνοδεύεται με πάντα με μανόμετρο. Αυτό δίνει στον χρήστη, ακριβή και ασφαλή έλεγχο κατά την εργασία του. Η λειτουργία της διπλής αντλίας είναι απλή, επιτρέποντας στον υδραυλικό κύλινδρο να φτάσει στη θέση εργασίας πιο γρήγορα, σε σχέση με την μονή αντλία. Είναι διαθέσιμες με εύκαμπτο σωλήνα, που περιλαμβάνει γρήγορη σύζευξη με περιστρεφόμενο σύνδεσμο.

PME – ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

Οι ηλεκτρικές υδραυλικές αντλίες είναι αξιόπιστες, ευέλικτες και εύχρηστες. Όλες οι αντλίες έχουν λειτουργία διπλής ταχύτητας με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ υψηλής και χαμηλής πίεσης, ανάλογα τον τύπο της αντλίας. Δυο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πεντάλ που ενεργοποιείται με το πόδι (on / off) και όλα τα υπόλοιπα με κουμπί start / stop, τοποθετημένο στον κινητήρα.

PMP – ΑΝΤΛΙΕΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΕΣ

Η υδραυλική αντλία βενζίνης, με υψηλή ροή λαδιού, είναι μια καλή ενναλακτική όταν χρειάζεστε μια κινητή αντλία, που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργοτάξια, σε ναυπηγεία, σε πλοία και σε καταστάσεις διάσωσης.

PP – AIR ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

Οι υδραυλικές αντλίες αέρα είναι συμπαγείς αντλίες, που λειτουργούν σε οποιαδήποτε θέση, οριζόντια ή κάθετα. Οι αντλίες μπορούν εύκολα να λειτουργήσουν με το χέρι ή το πόδι.

Τεχνική Συμβουλή: Για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια του χειριστή, ανά πάσα στιγμή, συνιστούμε την τοποθέτηση μανομέτρου, με προσαρμογέα μετρητή.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Οι κύλινδροι έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τον σκληρό χειρισμό, σε αντίξοες συνθήκες. Η χρήση τους ποικίλλει αρκετά. Οι κύλινδροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε υπάρχει κάτι που πρέπει να τραβηχτεί, να ωθηθεί ή να ανυψωθεί.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Σκληρά χρωμιωμένα έμβολα, που τα καθιστά ανθεκτικά στη φθορά και απαλλαγμένα από σκουριά.
  • Γαλβανισμένοι κύλινδροι για αυξημένη αντοχή και διάβρωση.
  • Τεχνικό stop στην κίνηση του εμβόλου.

CLF – ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΩΘΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ

Οι κύλινδροι CLF είναι η σωστή επιλογή για όσους χρειάζονται εύκαμπτους κυλίνδρους με μικρές διαστάσεις. Με χωρητικότητες που κυμαίνονται από 5 τόνους έως 200 τόνους, τα καθιστά κατάλληλα για ανύψωση και άλλος σκοπούς.

CH / CHF – ΚΟΙΛΙΝΔΡΟΙ ΜΟΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΚΟΙΛΟΙ)

Οι κοίλοι κύλινδροι, λόγω της διαμπερούς οπής μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για εργασίες ώθησης, όσο και για έλξη. Οι κύλινδροι έχουν χωρητικότητα από 6 τόνους έως 51 τόνους και είναι πολύ συμπαγείς στις εξωτερικές τους διαστάσεις.

CHFA – ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΟΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η σειρά CHFA αποτελείται από κυλίνδρους από αλουμίνιο. Αυτό καθιστά τα προϊόντα έως 50% ελαφρύτερα, σε σχέση με μοντέλα κατασκευασμένα από χάλυβα. Λόγω της κατασκευής τους, οι κοίλοι κύλινδροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εργασίες ώθησης και έλξης. Οι κύλινδροι είναι διαθέσιμοι με χωρητικότητα από 13 τόνους έως 103 τόνους.

ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΑΠΟ 1000 Bar ΕΩΣ 3300 Bar ΜΕ BURST PRESSURE ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8250 Bar

Εύκαμπτοι σωλήνες Υψηλής Πιέσεως. Ο σωλήνας μπορεί να φτάσει και τα 3300 Bar με Burst Pressure 8250 Bar. Ο σωλήνας είναι κατασκευασμένος με το υλικό της πολυουρεθάνης και έχει ενίσχυση από χάλυβα.

Η πολυουρεθάνη παρέχει καλή αντοχή στην τριβή, με αποτέλεσμα η διάρκεια “ζωής” να υπερβαίνει τους κλασσικούς απλούς ελαστικούς σωλήνες.

Όλοι οι σωλήνες έχουν και τα αντίστοιχα άκρα/ρακόρ στα απαιτούμενα Bar.

Η ασφάλεια κατασκευής ισχύει και για αυτήν την ειδική επιλογή των σωλήνων Υψηλής Πιέσεως για υδραυλικά. Τα μοναδικά υλικά και οι μέθοδοι κατασκευής, εγγυώνται ανώτερες προδιαγραφές  σε σύγκριση με τους κλασσικούς ελαστικούς σωλήνες. Όλοι οι τύποι μπορούν να παραδοθούν έτοιμοι, συναρμολογημένοι και ελεγμένοι/τεσταρισμένοι στο απαιτούμενο μήκος.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ:

  • Μικρό βάρος.
  • Μικρές εξωτερικές διαστάσεις.
  • Διατηρείται εύκαμπτος ο σωλήνας, καθόλη τη διάρκεια της “ζωής” του.
  • Κατάλληλα και για Υδροβολή

AQ – ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Οι ταχυσύνδεσμοι διαθέτουν βαλβίδα αντεπιστροφής και παρέχονται με τσιμούχες και προστατευτικά καπάκια από μέταλλο ή πλαστικό. Τα προστατευτικά καπάκια αποτρέπουν τη μόλυνση του υδραυλικού συστήματος. Είναι original προδιαγραφών για την εξαγωγή καπακιών, εμβόλων, κτλ. όπως στις κατασκευάστριες εταιρείες: MAN, WARTSILA, MTU, CATERPILLAR, etc.

ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η «ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ» προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους βαλβίδων. Κυμαίνονται από βαλβίδες διακοπής, με ρυθμιστικές λειτουργίες, βαλβίδες κατεύθυνσης και άλλες βαλβίδες για λόγους ασφαλείας. Οι τσιμούχες περιλαμβάνονται πάντα για τις βαλβίδες. Με αξεσουάρ δικά μας, λαμβάνετε πάντα ανταλλακτικά που ταιριάζουν 100% στον εξοπλισμό σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία!